X

Wijkkrant augustus 2018

verschijnt op 30 augustus

De wijkkrant - Nieuws uit het Verre Westen - is een initiatief van de Bewonersorganisatie OM&HWD (Oud Mathenesse & Het Witte Dorp). Elke 2 maanden verschijnt Het Verre Westen in Oud Mathenesse & Het Witte Dorp. Met veel plezier stelt de redactie de krant samen. De vaste journalisten schrijven voor rubrieken als Hobby in de wijk, Buurt Bestuurt, ondernemer in OM&HWD, activiteiten/werkzaamheden in de wijk en nog veel meer leuke en interessante dingen. Anderen - wijkpartners, (gemeentelijke) organisaties, bewoners - leveren regelmatig teksten en foto's aan. Velen in Delfshaven, Rotterdam en (ver) daarbuiten zullen ook deze editie weer met genoegen gelezen. De wijkkrant brengt hen op de hoogte van informatie die voor hen belangrijk is, interessant of gewoon leuk. 

Vanaf donderdag 30 augustus ligt de vierde van de zes wijkkranten van 2018 in de Wijkwinkel aan de Bulgaarsestraat 4. Ook ligt er - meestal de vrijdag erna - een stapeltje in Huis van de Wijk - Buurthuis De Put, op de obs Finlandia, de Margrietschool, Kinderboerderij De Bokkesprong, KC Amalia, Sportcentrum West, Melanchton Mathenesse, Pinasplein 3 en bij De Buut. Wijkbewoners en De Helpende Handen bezorgen hem in Oud Mathenesse & Het Witte Dorp.

De Gemeente Rotterdam heeft ook dit jaar een subidiebedrag toegekend om Het Verre Westen mogelijk te maken. De Bewonersorganisatie stelt dit bijzonder op prijs!

Vorig artikel Privacy Statement (AVG)

Name:
Email:
Subject:
Message:
x